Samfunn

En ny form for terapi

Terapi med psykolog

Vi lever i en verden som konstant er i forandring. Dette merkes nok best i form av nye veier, bedre og billigere biler, droner, kompliserte PC spill og det faktum at alle (inkludert to åringer) har en Twitter konto.

Dette er vel og bra, men det er ikke bare innenfor teknologi at vi mennesker har oppnådd store ting.

Vi skal ikke reise lengre tilbake i tid enn noen få hundre år før vi plutselig befinner oss i en situasjon som er nærmest utenkelig for de av oss født litt sent på 1900-tallet. For noen få hundre år siden så var gjennomsnittlig levealder sannsynligvis rundt halvparten av hva tilfellet er i dag.

Gjennom historien så har mennesker dødd av infeksjoner, sult, tørst og krig. Dette gjelder fremdeles enkelte deler av dagens verden, men i det store og det hele så er dette ett problem vi har klart å bli kvitt, takket være medisiner og en forståelse av hvordan man blir smittet.…

Kan dating på nett lede til seriøse forhold?

Datingsider

Dating har på mange måter over de senere årene endt i en noe ond spiral. Den seksualiteten som har ført til flere og flere såkalte ”one night stands” har ført til en mindre vilje for langvarige forhold. Selv om en flørt uten tvil er gøy innimellom, så vil nok de fleste slå seg ned til slutt.

Apper som Tinder og Happn har bidratt stort til såkalt casual dating som nevnt ovenfor. For de som virkelig søker kjærligheten over nett, så har det bare blitt vanskeligere og vanskeligere med årene. Useriøse og falske profiler som kun er ute etter sex har vært motbydende. Kan dating på nett fortsatt lede til seriøse forhold?

Slik optimaliserer du dating på nett

For å øke dine sjanser til å finne den rette partneren, så er nettet utvilsomt et godt verktøy.

Det finnes nemlig mange gode datingsider der ute – din oppgave er bare å finne dem.…