Samfunn

Nettapotek hjemme og symptom sjekk

Nettapotek hjemme

Til de dagene hvor man ikke føler seg helt i hundre, er det greit å vite at man kan anvende nettapotek hjemmefra. Det er jo alltids en sjanse for at man kan bli syk eller gjerne ikke føler seg så bra.

Og i disse tider med Covid-19 er det godt å vite at det finnes mange nettapotek som er lett tilgjengelige. Nettapotek har som regel artikler, råd og tips til deg som sitter hjemme og grubler.

Influensa

For eksempel, ved ett kjapt søk på nettapotek finner man fort ut at i det siste så har det vært en økning med antallet som ønsker eller vil ta influensavaksine. De er også lett tilgjengelig og en kan skaffe det direkte fra apoteket uten resept fra lege. Dersom du har influensa, så er for eksempel de mest vanlige symptomene:

Man kjenner det på muskler og ledd at man verker Hodeverk kan lett forekomme Feber er nok noe de fleste vet om og har hatt Hoste uten slim Man har lett for å bli dårlig magen, og resultatet kan ende opp i enten diaré eller at man kaster opp.…

En ny form for terapi

Terapi med psykolog

Vi lever i en verden som konstant er i forandring. Dette merkes nok best i form av nye veier, bedre og billigere biler, droner, kompliserte PC spill og det faktum at alle (inkludert to åringer) har en Twitter konto.

Dette er vel og bra, men det er ikke bare innenfor teknologi at vi mennesker har oppnådd store ting.

Vi skal ikke reise lengre tilbake i tid enn noen få hundre år før vi plutselig befinner oss i en situasjon som er nærmest utenkelig for de av oss født litt sent på 1900-tallet. For noen få hundre år siden så var gjennomsnittlig levealder sannsynligvis rundt halvparten av hva tilfellet er i dag.

Gjennom historien så har mennesker dødd av infeksjoner, sult, tørst og krig. Dette gjelder fremdeles enkelte deler av dagens verden, men i det store og det hele så er dette ett problem vi har klart å bli kvitt, takket være medisiner og en forståelse av hvordan man blir smittet.…

Kan dating på nett lede til seriøse forhold?

Datingsider

Dating har på mange måter over de senere årene endt i en noe ond spiral. Den seksualiteten som har ført til flere og flere såkalte ”one night stands” har ført til en mindre vilje for langvarige forhold. Selv om en flørt uten tvil er gøy innimellom, så vil nok de fleste slå seg ned til slutt.

Apper som Tinder og Happn har bidratt stort til såkalt casual dating som nevnt ovenfor. For de som virkelig søker kjærligheten over nett, så har det bare blitt vanskeligere og vanskeligere med årene. Useriøse og falske profiler som kun er ute etter sex har vært motbydende. Kan dating på nett fortsatt lede til seriøse forhold?

Slik optimaliserer du dating på nett

For å øke dine sjanser til å finne den rette partneren, så er nettet utvilsomt et godt verktøy.

Det finnes nemlig mange gode datingsider der ute – din oppgave er bare å finne dem.…