Kan dating på nett lede til seriøse forhold?

Dating har på mange måter over de senere årene endt i en noe ond spiral. Den seksualiteten som har ført til flere og flere såkalte ”one night stands” har ført til en mindre vilje for langvarige forhold. Selv om en flørt uten tvil er gøy innimellom, så vil nok de fleste slå seg ned til slutt.

Datingsider

Apper som Tinder og Happn har bidratt stort til såkalt casual dating som nevnt ovenfor. For de som virkelig søker kjærligheten over nett, så har det bare blitt vanskeligere og vanskeligere med årene. Useriøse og falske profiler som kun er ute etter sex har vært motbydende. Kan dating på nett fortsatt lede til seriøse forhold?

Slik optimaliserer du dating på nett

For å øke dine sjanser til å finne den rette partneren, så er nettet utvilsomt et godt verktøy.

Det finnes nemlig mange gode datingsider der ute – din oppgave er bare å finne dem. Om du styrer unna sider som markedsfører seg som casual dating, så har du en god start. Men det er så mye mer enn det som må til.

Segmenterte datingsider

Kun de aller største datingsidene sikter på folk flest. De aller fleste datingsidene velger heller å fokusere på enkelte grupper. Alder er en naturlig måte å segmentere på, og her er det blant annet sider som segmenterer ved å fokusere kun på folk over 50. Er du for eksempel 60 år, så er sjansen tross alt liten for at ditt livs kjærlighet er 18 år!

Datingsider Norge

Videre segmenteres det også naturligvis på seksualitet. Som homofil vil det være liten grunn for å være aktiv på en datingside som har en overveldende majoritet av heteroseksuelle individer. Det er simpelthen ikke givende for deg, og du ville kastet bort din tid.

I nyere tid har det også blitt segmentert basert på utdanning og inntekt. Dette har vært kontroversielt blant mange, men samtidig er det få som kan argumentere mot at dette er viktig. Dessuten handler ikke suksess kun om penger – suksess i seg selv er tross alt også veldig attraktivt.

Hvordan bør din datingprofil se ut?

Skal du finne kjærligheten på nett, så er det også viktig at din datingprofil ser profesjonell ut, og ikke minst ærlig. Mange smører godt på, men om dette ender opp i løgn, så kan dette få konsekvenser for hvor gode resultater du får ut av opplevelsen din hos en datingside.

Mange tenker at jo flere henvendelser en mottar, jo bedre er det for ens sjanser til å oppnå ekte kjærlighet. Allikevel er det mye bedre med en spisset profil som kun mottar henvendelser fra seriøse individer som har den hensikt å faktisk søke et seriøst forhold med deg. Sørg derfor for en ryddig og naturlig profil som presenterer nettopp deg!

Hva gjør jeg ved en henvendelse?

Det beste tipset for hva du skal gjøre når noen kontakter deg er å stille dem mange spørsmål! Du trenger ikke intervjue personen, for så snart du ikke får veldig mange spørsmål tilbake, så vet du at du er i faresonen. Men ikke vær redd for å spørre om spørsmål som er viktige for deg.

Kanskje lurer du for eksempel på tidligere ekteskap, om personen har barn, hva slags aktiviteter de liker utover de som finnes på profilen, og mer. Om du ikke spør, så får du tross alt ikke svar heller. Her kan det lønne seg å lage et notat eller en liten mental liste med de viktigste spørsmålene du måtte ha.

En datingside gir deg bedre geografisk rekkevidde

Det kanskje sterkeste argumentet for å benytte en datingside i Norge i jakten på ekte kjærlighet er det geografiske spennet som en kan nyte av. Mange vil nok håpe på at kjærligheten finnes i nabolaget, og at en raskt finner den personen en skal dele resten av livet med i nærheten.

Dette er derimot en lite romantisk måte å se på kjærligheten på. Faktisk høres dette mer ut som om en tvinger frem kjærligheten med personer som gjør seg tilgjengelig for en. Det er tross alt 5.5 millioner nordmenn, der omtrent 1 million vil falle inn under potensielle kandidater for deg å date.

Dating

Derfor er det naivt å ikke ønske å omfavne et bredere spenn av individer. Du kan tross alt bo i Oslo og finne ut av at ditt livs kjærlighet bor i Finnmark. Det er liten tvil om at en datingside er et bedre forsøk på finne ekte kjærlighet enn hva de tradisjonelle metodene for dating kan tilby.

Typiske myter knyttet til dating

Skal du finne ekte kjærlighet, så vil du fremfor alt først og fremst være nødt til å tørre å benytte deg av en datingside. Det er dessverre mange myter knyttet til datingsider som holder individer tilbake. Disse kan derimot motbevises ganske så enkelt.

Kun ”taperne” bruker datingsider

Ofte tenker en at kun de sosiale taperne benytter seg av datingsider. Dette er derimot langt i fra sannheten, og faktisk har hele 20% av nordmenn benyttet seg av datingsider. Det gjør datingsider til den mest populære kanalen for å finne den rette.

Dating på nett er uromantisk

Mange tenker at de ikke vil avsløre at de møtte sin kjæreste på nett. Men hvor mange har egentlig romantiske historier om hvordan de møttes? Å møte noen på nett er minst like romantisk som på en fest eller i en bar!

Dating og kjærlighet i Norge

De fleste datingsider handler om sex

Selv om enkelte menn fort blir litt for frempå, så er dette heller unntaket enn regelen. Datingsider er fulle av seriøse profiler med både menn og kvinner som søker kjærligheten. Dette er mennesker, akkurat som deg, som er på utkikk etter den rette.

Finn kjærligheten med en datingside nå!

Datingsider øker i popularitet i takt med hvor opptatte vi er i dagens samfunn. Vi har knapt tid til noe som helst, inklusive kjærligheten. Datingsider er derimot hendige i den grad at vi kan luke ut de verste, date over nettet, og fleksibelt finne vår ekte kjærlighet!